3 grudnia wraz z bp Tadeuszem Lityńskim, członkami naszego stowarzyszenia, zespołem muzycznym posługującym w Międzynarodowym Centrum Ewangelizacji ICE2016 oraz kapłanami naszego dekanatu i mieszkańcami Gubina, świętowaliśmy uroczystość odpustową Kościoła Rektoralnego p.w. Maryi Gwiazdy Nowej Ewangelizacji.

W czasie uroczystej Eucharystii bp Tadeusz – ordynariusz naszej diecezji, udzielił posługi akolitatu bratu Rafałowi Lisickiemu z naszej wspólnoty.

Po Mszy Świętej członkowie stowarzyszenia, którzy w tym dniu odbywali Walne Zebranie, spotkali się z biskupem, któremu przedstawiliśmy wizję, misję i projekty realizowane przez naszą wspólnotę.

Cieszymy się, że członkowie naszego stowarzyszenia służą w dziele nowej ewangelizacji w całej Polsce, a także na misjach we Francji, Wielkiej Brytanii, Stanach Zjednoczonych i Argentynie, niosąc Dobrą Nowinę o Jezusie w swojej codzienności.

ZOBACZ ZDJĘCIA

Zapisz się na nasz NEWSLETTER

Zgadzam się na przetwarzanie danych w celu zapisania do newslettera i otrzymywania wiadomości e-mail.

Administratorem Danych są podmioty należące do Grupy Tymoteusz:
Katolickie Stowarzyszenie w Służbie Nowej Ewangelizacji – Wspólnota św. Tymoteusza
(ul. Kresowa 258A, skr. poczt. 39; 66-620 Gubin; NIP: 926 14 34 191; mBank 70 1140 1850 0000 2302 1700 1001)

Fundacja Cogito Ergo Credo. (ul. Kresowa 258A, skr. poczt. 39; 66-620 Gubin; NIP 926 167 12 58, mBank 68 1140 1850 0000 2301 8600 1001)

autoresponder system powered by FreshMail